Közös Magyar Zouk Naptár

loading...

Ide gyűjtjük a magyaroknak szóló zoukos eseményeket.

Ha egy eseményt átemelnél a saját Google Calendarodba, akkor kattints az eseményre, majd a Add to Google Calendar linkre.

Az naptárban szereplő események tájékoztató jellegűek. Az idő előrehaladtával frissítjük őket. Az esetleges téves adatokért felelősséget vállalni nem tudunk. Az esemény előtt a pontos információkért tájékozódj az esemény leírásában található link(ek)en! Ha hibát találsz , akkor kérünk, jelezd nekünk itt! Köszönjük!

A naptár elkészítésében nyújtott segítségéért köszönet Pál Krisztinek.

A heti rendszerességű táncórákat nem szerepeltettük, mert nem akartuk zsúfolttá tenni a naptárat. Ezekről, kérjük, tájékozódj a tánciskolák információs csatornáin! A jövőben, ha lesz rá igény, akkor megfontoljuk, hogy ezeket is megjelenítsük a naptárban.

Küldd be a saját zoukos eseményedet, ha szeretnéd látni a naptárban, vagy ha találsz egy rendezvényt, ami még nincs benne, és érdekelhetné a többieket! Esemény beküldése »

Külföldi eseményekre igyekszünk csoportos kedvezménnyel kiutazni. Ezekhez a csoport szervezője szokott külön Facebook eseményt vagy csoportcsevegést létrehozni, ahol a kiutazó csapat kapcsolatot tarthat, egyeztethet, szervezheti utazását, szállását. Ezeket is szívesen felvesszük a naptárba. Ekkor az űrlapon a kapcsolattartó nevét (és elérhetőségét) is megadhatod az esemény linkje mellett vagy helyett. Esemény beküldése »

Itt találod a nagy közös Európai Zouk Google Calendar-t.

E naptár a Zouk Events in Europe Google Táblázat eseményeit tartalmazza. Köszönet a mindenkori szerkesztőknek, és Connie Yndalnak a kezdeményezésért!

Esemény beküldése / Hiba bejelentése​

Ebből fogunk kiindulni, de optimalizálni fogjuk a naptárhoz, hogy kiférjen.
Facebook esemény vagy egyéb honlapcím.
A hiba leírása, vagy megjegyzés, külföldi út esetén a csoportszervező elérhetősége.