Zouk Spirit Summer Retreat 2023 - Nyári elvonulás

Találkozz a nagy Zouk Családoddal a Természet dobogó szívében!

Szeretettel meghívunk a júniusi táncos elvonulásunkra a Pilis varázslatos hegyei közé egy hétvégére a tehetséges brazil zoukos párral Cédric-kel [szédrik] és Olgával és DJ Mesmes-sel, aki a legjobb zenéivel készül nektek az eseményre. A Zouk Család összegyűlik Európa Dobogó Szívében!

Ha egy pár vagytok, és a gyermeke(i)tekkel szeretnétek jönni, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy kitalálhassuk hogy hogyan, mert szívesen látunk családokat is.

Tanárok

Olga & Cédric Horvátországban találkoztak egymással két évvel ezelőtt. Azóta együtt gyakorolnak és alkalmanként együtt is tanítanak. Óráikon igyekeznek megtalálni az egyensúlyt a technika és a jókedvű együttlét között, és igyekeznek azt adni, amire a résztvevőknek éppen szüksége van.

Olga, mint egy jó orosz hölgy, a táncos életét 5 évesen kezdte hagyományos orosz népi táncokkal. Iskolás évei alatt zenei tanulmányokat folytatott, majd az egyetemi évei alatt találkozott a társastáncokkal. Először a kizombával eset szerelembe, majd később a zouk-kal. Három éve rendszeresen tanít Brémában. Technikás agya van, és sas szeme. Ismersz olyan tanárt, aki abszolút mindent lát az órákon? Na, hát ez Olga. Követők, készüljetek fel!

Cédric [szédrik] Franciaországból érkezik. 2014 üta táncol zoukot, salsát 23, tangót 15 éve. Sokat inspirálódott Xandy and Evelyn révén. Szereti az áramló folyamatos mozgásokat, a mély kapcsolódásokat és érzéseket a tánc közben, és a testtudatot, amit a zouk révén szerezhetnek a táncosok.

Mesmes: bemutatkozó a DJ szekciónál.

A táncórák mind angolul lesznek megtartva.

DJ-k

— DJ el Piedro (Lengyelország) — mixcloud.com/djelpiedro

DJ el Piedro is an experienced DJ associated with the Polish social dance scene for many years. However, it was zouk and zoukable music that totally stole his heart. His music always provides variety, flavour and many emotions. He is marked by a huge sensitiveness to the dance floor. He organically feels dancers mood and adjust the right pace and energy of the music. His DJ sets can be heard at many Polish and international events as well as at regular zouk parties in Poland and Germany. He was performing as a resident DJ on the international music station, I Heart Zouk Radio and also actively helped to develop the radio. El Piedro also runs his own internet radio, where he plays and talks about music. He will bring his huge heart and his best vibes to our retreat. ❤

— DJ TouchZouk (Oroszország)  mixcloud.com/dj_touchz

DJ TouchZouk, originally coming from the vibrant depths of Russia, is a world-traveling DJ with a passion for emotional and flowy music that keeps dancers moving endlessly. His journey began with DJing regularly in Russia and organizing his own mesmerizing parties for several years. He also joined I Heart Zouk Radio as a resident DJ and tech maestro, where he was mastering the art of live streams and remote DJing on the way. DJ TouchZouk has performed at events around the globe, including the sun-kissed shores of Mexico and the pulsating heart of Brazil, the very birthplace of zouk itself. With a keen understanding of the importance of connection and flow, he will prepare special sets for this event that will allow you to fully immerse yourselves in the music and enjoy dancing together.

DJ Mesmes (Budapest)  mixcloud.com/djmesmes  dj.mesmes.hu

Mesmes gyermekkora óta szerelmese a zenének és a táncnak. Sok-sok táncstílus, és jópár év salsa DJ-skedés után 2013-ban beleszeretett a brazil zoukba. Először Budapesten tanulta, majd később nemzetközi fesztiválokra kezdett járni tanulni, fejlődni. 2015-ben elkezdett bulikat szervezni Budapesten és visszaállt a DJ pult mögé zoukosoknak játszani. Közben elkezdte az önismeret és a spiritualitás útját is járni a jóga és a tantra segítségével, ami jelentősen megváltoztatta a látásmódját és megértését az élettel kapcsolatban. Sokféle zoukolható stílust játszik, ugyanis azt szereti legjobban a zoukban, hogy annyira univerzális, annyiféle érzésnek, ritmusnak és dinamikának, olyan magas fokú zeneiségnek és olyan csodálatosan mély kapcsolódásnak hagy teret! A tánc közbeni tudatos jelenlét az egyik legjobb mód arra, hogy kapcsolódjunk a jelen pillanathoz, magunkhoz és a partnereinkhez. DJ-ként szereti látni, ahogy a táncosok élvezik a pillanatot, érzik egymást, összeolvadnak, eggyé válnak a zenével, és megélik az itt és most gyönyörét.

Helyszín

— Európa dobogó szívében, Dobogókőn
— a Duna mellett, a Pilis hegyei között
— 130 négyzetméter táncparkettel az erdő mellett
— jurtaszálláson (hőszigetelt, fa padlózatú, fűthető jurtákban)
— frissen felújított csodaszép vizes blokkal
— reggelivel, ebéddel és vacsorával a csodaszép Zsindelyes Étteremben, amit Makovecz Imre, a híres magyar építészmérnök tervezett
— friss levegőn és szépséges környezetben az erdő közelségében!

>Imádni fogod! 🧡

Nézz még képeket és véleményeket a szállásról itt.

Programterv (péntek délutántól-hétfő estig)

— min. 6 zouk workshop Cédric-kel & Olgával
— zouk zeneiség óra Mesmessel
— 3 buli
— szauna és dézsafürdő
— 1 kakaóceremónia
— egy kis jóga
— tánc, tánc és tánc!
— hétfőn szabadtéri közösségi program a természetben (Szóval maradj hétfőre is!)
— péntek délután városnézés Budapesten
— s még vannak ötletek…

Részletek a belépőjegyekről, a szállásról, az étkezésről és regisztráció itt:

Fotók: dobogoko.hu